Nieuwsbrieven archiefNieuwsbrief 60

Leusden, 17 juni 2016   

DEZE NIEUWSBRIEF WORDT DIGITAAL VERZONDEN AAN DE AANGESLOTEN SCHIETVERENIGINGEN. ALLE EERDER UITGEGEVEN LEDENPUBLICATIES (VANAF 1998) ZIJN TERUG TE LEZEN IN HET ARCHIEF.


Toch pasfoto op Erkenning Wecg

Ondanks eerdere afspraken omtrent de Erkenning Wecg, heeft de Nationale Politie toch gemeend te moeten afwijken van die afspraken. De Nationale Politie laat ons nu weten dat bij de start van dit proces er omwille van de snelheid, voor gekozen is om in 2015 vooralsnog te volstaan met een eenvoudig model-Erkenning voor herladers.

Lees meer


EU-Ministers houden vast aan (onterecht) verscherpen Vuurwapenrichtlijn

Eind 2015 maakte de Europese Commissie bekend dat zij de Europese Vuurwapenrichtlijn willen verscherpen. Toen al heeft de KNSA met haar Europese partners ernstig bezwaar gemaakt tegen die voorstellen die de schietsportbeoefening binnen de Europese Unie duperen.

Lees meer


Benoeming Voorzitter Toetsingscommissie

Overeenkomstig het Toetsreglement Sport, kent de KNSA voor haar opleidingen een Toetsingscommissie. Deze Toetsingscommissie wordt benoemd door het Algemeen Bestuur van de KNSA. Het Algemeen Bestuur van de KNSA heeft op 7 juni 2016 de heer ir. F.H.B. (Frits) van Eck (AB-lid en tevens voorzitter van District 2) benoemd tot

Lees meer


SchietsportTOTAAL 24 en 25 juni 2016

Het evenement SchietsportTOTAAL vindt dit jaar plaats in het weekeinde van 24 en 25 juni 2016 op het Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. Alle informatie over SchietsportTOTAAL 2016 is te vinden op de website www.schietsporttotaal.nl.

Lees meer


Recordmedailles 2015: uitreiking op 25 juni 2016

Op zaterdag 25 juni vindt tijdens Schietsport-TOTAAL 2016 de officiële uitreiking plaats van de recordmedailles aan al die schutters die in het afgelopen wedstrijdseizoen (2015) een Nederlands record hebben geschoten.

Lees meer


Word vrijwilliger bij de ‘Olympic Experience’

Tijdens de Olympische Spelen wordt van 6 tot en met 21 augustus 2016 op het sportstrand van Scheveningen de ‘Olympic Experience Den Haag 2016’ georganiseerd. Dit evenement biedt sportfans - jong en oud -, gezinnen, sportclubs en het bedrijfsleven de kans om op het strand van Scheveningen de Olympische Spelen en

Lees meer


Mutaties KNSA-verenigingen

Lees meer


©KNSA