Nieuwsbrieven archiefNieuwsbrief 6

Leusden, 11 juli 2011   

Hierbij ontvangt u wederom een uitgave van de digitale Nieuwsbrief voor Verenigingen. Deze nieuwsbrief zal een aantal maal per jaar worden verstuurd naar alle aangesloten verenigingen en is bedoeld om alle verenigingsbesturen te informeren. Deze nieuwsbrief zal op termijn het papieren Bestuurs-informatiebulletin vervangen. Per vereniging sturen wij één nieuwsbrief naar het in onze administratie geregistreerde e-mailadres. Wij verzoeken u als ontvanger hiervan deze nieuwsbrief verder te verspreiden onder uw bestuursleden. Wanneer u deze nieuwsbrief niet wenst te ontvangen, kunt u zich daarvoor afmelden door een e-mailbericht te sturen naar ledenadministratie@knsa.nl. U zult dan worden uitgeschreven en geen digitale nieuwsbrief meer ontvangen.


Teruggave ecotaks 2009/2010

Het formulier voor teruggave van de ecotaks voor (schiet)sportverenigingen over de periode 2009-2010 is door 127 KNSA-verenigingen aan het Bondsbureau teruggezonden.

Lees meer


Sluiting bureau i.v.m. vakantieperiode

Het Bondsbureau van de KNSA zal, vanwege de vakantieperiode, zijn gesloten van maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011. Op maandag 15 augustus 2011 zijn de medewerkers van het bureau u vanaf 08.30 uur graag weer van dienst.

Lees meer


Sport Medische Instellingen

Sinds februari 2011 hebben weer een aantal wijzigingen plaatsgevonden in de gegevens van de Sportmedische Instellingen die door de Federatie van Sportmedische Instellingen worden erkend:

Lees meer


300-meter Emmen-pas verkrijgbaar

Met ingang van september van dit jaar is de multifunctionele 300-meterbaan in Emmer-Compascuum voor KNSA-schutters beschikbaar. Voor de zaterdagen kunnen KNSA-schutters die beschikken over een "Emmen-pas" van de baan gebruik maken. De eerste zaterdag is dus 3 september 2011.

Lees meer


Magnum-munitie bij Militair Pistool en Action Shooting toegestaan

Al eerder is gemeld dat het Algemeen Bestuur van de KNSA heeft besloten de mogelijkheden te onderzoeken om het gebruik van Magnum-munitie voor bepaalde disciplines en mogelijk onder restricties, bij KNSA-wedstrijden toe te staan.

Lees meer


Mutaties KNSA-verenigingen

Een overzicht van vervallen leden, nieuwe leden, etc.

Lees meer


©KNSA