Nieuwsbrieven archiefNieuwsbrief 23

Leusden, 24 januari 2013   

Hierbij ontvangt u een uitgave van de digitale Nieuwsbrief voor verenigingen. Deze nieuwsbrief wordt een aantal maal per jaar verstuurd naar alle aangesloten verenigingen en is bedoeld om alle verenigingsbesturen te informeren. Deze nieuwsbrief zal op termijn het papieren Bestuurs-informatiebulletin vervangen. Per vereniging sturen wij één nieuwsbrief naar het in onze administratie geregistreerde e-mailadres. Wij verzoeken u als ontvanger hiervan deze nieuwsbrief verder te verspreiden onder uw bestuursleden. Wanneer u deze nieuwsbrief niet wenst te ontvangen, kunt u zich daarvoor afmelden door een e-mailbericht te sturen naar ledenadministratie@knsa.nl. U zult dan worden uitgeschreven en geen digitale nieuwsbrief meer ontvangen.


CWM 2013

Nadat de inkt van de vorige nieuwe Circulaire wapens en munitie (CWM 2012 II) amper was opgedroogd, ligt daar nu reeds de volgende voor, namelijk de CWM 2013. Deze CWM treedt per 15 januari 2013 in werking.

Lees meer


Christian Holstad Lilleng : KNSA-bondscoach Geweer

De KNSA is erin geslaagd de 40-jarige Noorse trainer Christian Holstad Lilleng als nieuwe Bondscoach Geweer aan zich te binden. Per 1 maart 2013 zal Lilleng met zijn werkzaamheden in Nederland beginnen.

Lees meer


Leveraction geweren

In de Circulaire wapens en munitie 2012 (II) is door de Minister van Veiligheid en Justitie bepaald dat de discipline Gebruiksgeweer niet meer als redelijk belang voor de aanvraag van een wapenverlof kan worden aangemerkt.

Lees meer


ISSF-reglementen

Door de International Shooting Sport Federation (ISSF) is per 1 januari 2013 een groot aantal wijzigingen in de regelgeving doorgevoerd. Deze wijzigingen zijn ingrijpend.

Lees meer


Mutaties KNSA-verenigingen

Mutaties KNSA-verenigingen

Lees meer


©KNSA