Nieuwsbrieven archiefNieuwsbrief 16

Leusden, 10 juli 2012   

Hierbij ontvangt u een uitgave van de digitale Nieuwsbrief voor Verenigingen. Deze nieuwsbrief zal een aantal maal per jaar worden verstuurd naar alle aangesloten verenigingen en is bedoeld om alle verenigingsbesturen te informeren. Deze nieuwsbrief zal op termijn het papieren Bestuurs-informatiebulletin vervangen. Per vereniging sturen wij één nieuwsbrief naar het in onze administratie geregistreerde e-mailadres. Wij verzoeken u als ontvanger hiervan deze nieuwsbrief verder te verspreiden onder uw bestuursleden. Wanneer u deze nieuwsbrief niet wenst te ontvangen, kunt u zich daarvoor afmelden door een e-mailbericht te sturen naar ledenadministratie@knsa.nl. U zult dan worden uitgeschreven en geen digitale nieuwsbrief meer ontvangen.


Banner over Peter Hellenbrand op website

Op de KNSA-website is een banner opgenomen met daarin alle informatie over de enige KNSA-deelnemer aan de Olympische Spelen in Londen, Peter Hellenbrand.

Lees meer


Oproep van de LTC Pistool voor de organisatie van Nederlandse Kampioenschappen Pistool 2013

De Landelijke Technische Commissie Pistool roept hierbij verenigingen op zich te melden voor de organisatie van (één of meerdere) Nederlandse Kampioenschappen.

Lees meer


Nieuwe site over sport en belasting gepubliceerd

De belastingdienst heeft een nieuwe website gepubliceerd over Sport en belasting, waarop goede en actuele informatie over sport en belastingen is te vinden voor sportverenigingen.

Lees meer


Consequenties komst IBAN/SEPA voor sportverenigingen

Lees meer


Mutaties KNSA-verenigingen

Verzoek om toelating

Lees meer


©KNSA