Nieuwsbrieven archiefNieuwsbrief 15

Leusden, 2 mei 2012   

Hierbij ontvangt u een uitgave van de digitale Nieuwsbrief voor Verenigingen. Deze nieuwsbrief zal een aantal maal per jaar worden verstuurd naar alle aangesloten verenigingen en is bedoeld om alle verenigingsbesturen te informeren. Deze nieuwsbrief zal op termijn het papieren Bestuurs-informatiebulletin vervangen. Per vereniging sturen wij één nieuwsbrief naar het in onze administratie geregistreerde e-mailadres. Wij verzoeken u als ontvanger hiervan deze nieuwsbrief verder te verspreiden onder uw bestuursleden. Wanneer u deze nieuwsbrief niet wenst te ontvangen, kunt u zich daarvoor afmelden door een e-mailbericht te sturen naar ledenadministratie@knsa.nl. U zult dan worden uitgeschreven en geen digitale nieuwsbrief meer ontvangen.


Promotiemateriaal voor verenigingen

Ter promotie van de schietsport heeft de KNSA een handige kleine ‘brochure’ uitgebracht op creditcardformaat, een zogenaamde Z-card.

Lees meer


Wijzigingen in bestuurssamenstelling Districten

Na de Districtsledenvergaderingen in maart 2012, is de bestuurssamenstelling van de KNSA-districten in een aantal KNSA-districten gewijzigd.

Lees meer


Algemene Vergadering KNSA 2012

Op 14 april 2012 is de Algemene Vergadering van de KNSA gehouden op het Nationaal Sportcentrum Papendal. Een grote opkomst met maar liefst 404 personen, zijnde de afgevaardigden van 222 verenigingen inclusief 27 genodigde personen.

Lees meer


©KNSA