Nieuwsbrieven archiefNieuwsbrief 12

Leusden, 8 maart 2012   Groot aantal wijzigingen in Schiet- en Wedstrijdreglement

Op instigatie van de Landelijke Technische Commissies is een groot wijzigingen doorgevoerd in de Schiet- en Wedstrijdreglementen deel III (Klein Kaliber Geweer) en deel IV (Groot Kaliber Geweer).

Lees meer


VOG-aanvraagformulier gewijzigd en tevens digitaal

Het aanvraagformulier voor de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onlangs enigszins gewijzigd. Op de KNSA-website is de laatste versie (december 2011) hiervan inmiddels opgenomen en te vinden onder het tabblad LEDENINFORMATIE > Ledenadministratie > VOG

Lees meer


Militaire banen

Nadat op 3 februari 2012 de planning voor het gebruik van de militaire schietbaan Havelte voor 2012 aan alle gebruikende verenigingen kon worden verzonden, ontving de KNSA niet lang daarna het bericht van het Ministerie van Defensie dat bij de aanvraag van de revisie Milieuvergunning voor de militaire schietbaan Havelte per abuis is verzuimd ook het civiel gebruik door KNSA-schutters daarin mee te nemen.

Lees meer


Wedstrijdkalender ook in printvorm

Vanuit de Algemene Vergadering van 2011 is de wens naar voren gekomen om de wedstrijdkalender die uitsluitend nog op de KNSA-website wordt gepubliceerd, zodanig op te nemen dat deze ook kan worden uitgeprint door verenigingen (en schutters).

Lees meer


SchietsportREGIONAAL District 1

Datum : 13, 14 en 15 april 2012 Locatie : Schietsportcentrum Emmen Veenakkers 30, 7881 XJ EMMER-COMPASCUUM

Lees meer


Oproep van de LTC Luchtgeweer en LTC Pistool

Wedstrijdkalender Luchtgeweer en Luchtpistool 2013. Ook voor het schietseizoen 2013 willen de LTC Luchtgeweer en de LTC Pistool het wedstrijdprogramma voor een aantal kampioenschappen en ranking-wedstrijden al vr aanvang van het seizoen vastleggen.

Lees meer


Mutaties KNSA verenigingen

Lees meer


©KNSA